Köszöntjük Vázsnok Község Internetes Oldalán!


Főoldal Jognyilatkozatok Kapcsolat Oldaltérkép
Aktualitás

Az oldal böngészéséhez javasolt felbontás: 800x600
Napjaink
2019
Farsang 2019

2019. február 8.-án tartottuk Vázsnokon a gyerekfarsangot. A falu gyermekei közül szinte mindenki beöltözött. Volt itt hercegnő, menyasszony, Amerika Kapitány, Sikoly stb. Az önkormányzat jóvoltából került az asztalra számos finomság is. A farsangi felvonulás után Kisze Bábot égettünk, majd kreatívkodtunk kicsit. A jelmezeket értékeltük, és ajándékot kapott mindenki, aki beöltözött.

         

         

         Mátyás Napi Borverseny 2019

2019 február 23.-án tartottuk Vázsnokon az immár hagyománnyá vált Mátyás Napi Borversenyt. Idén is jelentős számban érkeztek borminták Vázsnokról, illetve a környékünkről. A készülődésben segítségünkre volt a Vázsnoki Kiskert tulajdonosok Egyesülete is. A borbírálat után másnap, ünnepélyes eredményhirdetést, és értékelést hallottunk. A vacsora után, a program befejezéseként bált tartottunk a Faluházban. Jelentős és kiemelkedő eredmények születtek, köztük ismét a legeredményesebb Meggyesi Gyula lett.

         

         

         Húsvét 2019

2019 április 18-án tartottuk a már szokásossá vált Húsvéti Ünnepséget. Az ünnepségen a gyerekek kreatívkodtak, volt tojásfestés, húsvéti bábukészítés és tojáskeresés a szabadban. A nyuszi az ajándékokat egy nagy fészekben helyezte, el, de mivel még sok helyre kellett mennie, ezért a kiosztást ránk bízta.

         

         

         Majális 2019

2019 május 4-én tartottuk Vázsnokon a családi majálist. A majálison főzőverseny volt, kb. 12 csapat nevezett be, és igen kiemelkedő eredmények születtek. Voltak helyi és sásdi csapatok is vegyesen. Az ebédet után tréfás vetélkedők során dolgoztuk le.

         

         

         Webdesign MWSoft