Köszöntjük Vázsnok Község Internetes Oldalán!


Főoldal Jognyilatkozatok Kapcsolat Oldaltérkép
Aktualitás

Az oldal böngészéséhez javasolt felbontás: 800x600
Napjaink
2018
Borverseny 2018

2018. február 24-én tartottuk a már hagyománnyá vált Mátyás Napi Borversenyünket. A helyi, és környékbeli gazdák boraiból kb. 40 db minta gyűlt össze. A borokat a szokásos három fős zsűri díjjazta. Rengeteg arany és ezüst érmes díj született. Külön kiemelném Megyesi Gyula vázsnoki szőlősgazdát, aki talán a legtöbb aranyérmet elvitte. A jó hangulatú vacsorát egy még jobb hangulatú bál követte. Köszönjük a szervezők odaadó munkáját!

         

         Húsvéti készülődés

2018. március 30-án tartottuk a kisgyermekes családok hagyomásos húsvéti készülődés nevű rendezvényét. Tojást festettünk, kreatívkodtunk, tojáskereső versenyt tartottunk, majd átvehettük a nyuszi ajándékát is.?

         

         

         

         Majális 2018.

2018. május 1-én tartottuk Vázsnokon a majálist. Főzőversenyt hirdettünk, melyre elég sok nevezés érkezett: Árki Móni, Gombár Józsi, Boronyák Éva, Rácz Réka, Icha Robi, Glasz Kata. A majális nagyon jó hangulatban zajlott. Aki a főzőversenyen részt vett, mindenki nyert egy kis ajándékcsomagot. Miután elfogyasztottuk, és végigkóstultuk a pörkölteket, jót beszélgettünk. A gyerekek trambulinoztak, majd kötélhúzó versenyt tartottunk.?

         

         

         

         Gyereknap 2018.

2018 május26-án tartottuk Vázsnokon a gyereknapot. A program Ribizli Bohóc műsorával indult, utána lehetett vattacukrot kóstolni. Eközben már főtt a pörkölt kondérban. Ebéd utén jöttek a motorosok, és a terepjárók. Ezeket ki is próbálhatták a gyerekek. Délután újra a gépeké volt a terep. Ezután megérkeztek az íjászok. Ezt a sportot is kipróbálhatták az érdeklődők. Az élményekkel teli nap végén nyársalás következett, majd a "jó"? gyerekek ajándékot is kaptak.?

         

         

         

         

         

         Webdesign MWSoft