Köszöntjük Vázsnok Község Internetes Oldalán!


Aktualitás

Az oldal böngészéséhez javasolt felbontás: 800x600
Jognyilatkozatok

Ez az internet oldal a magyar törvények szerint bejegyzett Merkantil World Bt. szellemi terméke, amely Vázsnok Község Önkormányzata kizárólagos használatára készült.
Az internetes oldalakon megjelenő összes anyag a fejlesztő szellemi tulajdonát képezi, importált tartalom esetén a tulajdonos által meghatározott feltételek megtartása mellett.
Oldalainkon található információk tájékoztató jellegűek, melyet Vázsnok Község Önkormányzata által megbízott személy, vagy vállalkozás folyamatosan frissít. Vázsnok Község Önkormányzata fenntartja magának a jogot a tartalmak előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására.

Adatvédelem

A tulajdonosok ezúton kijelentik, hogy tiszteletben tartják a személyes adatok védelméhez füződő alkotmányos alapjogot. Lehetőségeink szerint mindent megteszünk, hogy az előre látható veszélyektől, megfelelő biztonsági ellenőrzésekkel védjük felhasználóink által megadott adatokat.
A tulajdonosok kötelezettséget vállalnak arra, hogy a tudomásukra jutott információkat teljes körű titoktartással kezelik, felhasználóinak személyes adatait harmadik fél számára rendelkezésre nem bocsátják, nem továbbítják, nem adják el.
Amennyiben egy felhasználó szeretné, hogy nyilvántartásunkból töröljük az általa megadott információkat, kapcsolatba kell lépnie velünk, és kérésének eleget teszünk.

Az oldalon található tartalmak további felhasználása csak Vázsnok Község Önkormányzata törvényben meghatározott módon történő engedélyével lehetséges.

Az oldal technikai, struktúrális, felépítésbeli másolása csak a fejlesztő a Merkantil World Bt. törvényben meghatározott módon történő engedélyével lehetséges.

Elérhetőség
Látogatók: web counter